کاربرد های اینترنت اشیا
/0 دیدگاه /در مقالات /توسط تیم پشتیبانیکاربردهای اینترنت اشیا
محدودیتی برای کاربردهای اینترنت اشیا وجود ندارد از این رو می توان از آن در صنعت (حمل و نقل)، کشاورزی (گلخانه هوشمند)، پزشکی (تجهیزات پزشکی متصل به اینترنت)، نظارت و امنیت (دوربینهای نظارتی)، آموزش و کسب و کار استفاده میشود.همچنین افراد می توانند از دستگاههای اینترنت اشیا از طریق فناوریهای پوششی مانند ساعتهای هوشمند، ردیابهای سلامتی و دستگاههایی که کمک میکنند تا اطلاعات را به صورت بیدرنگ دریافت و گردآوری کنند بهره ببرند.

انواع کاربرد اینترنت اشیا
کاربرد اینترنت اشیا در خانه :
با اعمال اینترنت اشیا به تجهیزات خانهها، مصرف بهینهتر انرژی و اداره راحتتر خانه امکان پذیر خواهد بود. به وسیله اینترنت اشیا (IOT) می توان به نقاط مختلفی خانه از راه دور دسترسی داشت و آنها را از طریق کامپیوتر یا یک دستگاه هوشمند دستی (گوشی هوشمند، تبلت و دیگر موارد) کنترل کرد.
کاربردهای اینترنت اشیا در شهرها:
شهر هوشمند شهری است که با استفاده از اطلاعات و فناوری ها می تواند کیفیت و عملکرد خدمات شهری را ارتقا بخشد. این کار باعث کاهش مصرف منابع، جلوگیری از به وجود آمدن هدر رفت و هزینه های کلی می شود. استفاده از اینترنت اشیا می تواند چالشهای کلیدی، مانند مدیریت ترافیک، مراقبت های بهداشتی و بحران های انرژی را برطرف سازد. نمونه هایی از فناوری اینترنت اشیا در شهرهای هوشمند شامل : مدیریت هوشمند ترافیک، پارکینگ هوشمند، مدیریت هوشمند پسماند و زباله، پلیس هوشمند، روشنایی هوشمند و… می باشد.
کاربردهای اینترنت اشیا در کشاورزی :
اینترنت اشیا در کشاورزی کاربردهای بسیار قابل توجهی دارد.حسگرهای بی سیمی وجود دارد که کاربران را قادر می سازد تا سطح خاک را اندازه گیری کنند و در مورد کارایی سیستم آبیاری، میزان کود دهی، زمان پاشیدن بذر اطلاعاتی را بدست آورند. همچنین با اندازه گیری مقدار آب به شما امکان می دهد تصمیم بگیرید که کی و یا کجا را آبیاری کنید اینترنت اشیا میتواند انقلابی بزرگ در روش کشاورزی ایجاد کند. کشاورزی هوشمند عمدتا در کشورهای دارای صادرات کشاورزی، به یک زمینه کاربری مهم مبدل شده است.
کاربرد اینترنت اشیا در پزشکی:
اینترنت اشیا در پزشکی کاربردهای قابل توجهی دارد از این کاربردها با عناوین گوناگونی مانند «سلامت دیجیتال»، «سلامت از راه دور» و «پزشکی از راه دور» یاد می شود.به طور مثال : سیستم نارسایی قلبی کوردلا این امکان را به پزشکان می دهد که با نظارت بر بیمارانی که نارسایی قلبی دارند از روشی پیشگیرانه استفاده کنند برای مدیریت کارآمد تر این بیماری و از بروز سکته قلبی جلوگیری کنند.
کاربرد اینترنت اشیا در آموزش:
اینترنت اشیا میتواند منجر به آن شود که آموزش از ابعاد گوناگونی مفید تر و کاربردی تر صورت گیرد. فرصتهای بدون حد واندازهای برای یکپارچهسازی راهکارهای اینترنت اشیا در محیط مدرسه وجود دارد. از اینترنت اشیا میتوان برای آموزش زبانهای خارجی، کلاسهای هوشمند و متصل به اینترنت، آموزش به دانشآموزان دارای معلولیت و آموزش استثنائی و تربیت بدنی استفاده کرد. همچنین از این فناوری می توان برای نظارت بر حضور و غیاب دانش آموز، سلامت جسم و روان دانشآموزان و… نیز استفاده کرد.