دیجیتال مارکتینگ
/0 دیدگاه /در مقالات /توسط تیم پشتیبانیدیجیتال مارکتینگ و اصول بازاریابی دیجیتال
اصطلاح دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی آنلاین که این روزها خیلی به گوش می خورد به هرگونه بازاریابی محصولات و خدمات میگویند که از طریق دستگاههای الکترونیکی انجام می شود. در واقع شما می توانید از طریق اینترنت در کوتاه ترین زمان با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید. دیجیتال مارکتینگ برای ارتباط با مشتریان از تکنیک های متعددی استفاده می کند از جمله : استفاده از وب سایت ، تبلیغات دیجیتال ، ایمیل مارکتینگ و همچنین بروشور های آنلاین.
با توسعه فناوری اطلاعات و افزایش متوسط کاربران آنلاین استفاده گسترده از موبایل و افزایش استفاده از اینترنت در سراسر دنیا بازاریابی و فروش محصولات و یا خدمات به صورت الکترونیکی گسترش زیادی داشته است.

به صورت کلی، هر کاری که شما در آن از ابزارهای دیجیتال (مانند ایمیل، سایت، پیامک و…) برای تبلیغات، فروش، نظرسنجی یا معرفی محصولات یا خدماتتان استفاده کنید، نوعی بازاریابی دیجیتال است.
یک مثال ساده
اگر بخواهیم یک مثال ساده داشته باشیم، فرض کنید گوشی موبایل خریداری کرده اید اما هنوز برای آن قاب و محافظ صفحه تهیه نکرده اید. در همین لحظه پیامکی از یک فروشگاه اینترنتی به دست شما می رسد که لوازم جانبی موبایل را با 30 درصد تخفیف می فروشد. از طریق آدرس پیج اینستاگرام وارد پیج این فروشگاه می شوید، بعد از نگاهی به صفحه اینستاگرام از محتوایش خوشتان میآید و دنبالش میکنید.
برخی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ عبارت اند از :
1-بهینه سازی و سئو سایت
2-ایمیل مارکتینگ
3-تبلیغات لینکی
4- چت آنلاین
5-تبلیغات در شبکه های اجتماعی
ما در اینجا فقط به پنج مورد از این ابزارها اشاره کردیم .
در ادامه شاید برای شما این سوال پیش آید که آیا دیجیتال مارکتینگ برای تمامی کسب و کارها جواب می دهد؟
پاسخ آری است. این نوع کسب و کار می تواند برای هر بیزینس در هر صنعتی جواب دهد. بدون توجه به چیزی که بیزینس شما می فروشد. به بیان دیگر دیجیتال مارکتینگ با در نظر گرفتن الگوهای فکری و رفتاری مخاطب یا مشتری خود (پرسونا) نیازهای مخاطبان را شناسایی می کند و به تولید محتوای با ارزش با توجه به این نیازها می پردازد .